Siirry sisältöön

Ota meihin yhteyttä!

Heli-Maija Nevala

Koulutuspäällikkö, SYKLI
heli-maija.nevala@sykli.fi
p. 050 3300 297

Sara Kuusivuo

Koordinaattori, SYKLI
sara.kuusivuo@sykli.fi
p. 050 441 5845

www.sykli.fi

Tekijät

Circula®-pelin on kehittänyt SYKLI yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry:n, Savon koulutuskuntayhtymä Sakkyn ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian kanssa. Kehittämistyötä rahoitti Sitra.

Ota meihin yhteyttä!

Heli-Maija Nevala
Koulutuspäällikö, SYKLI
p. 050 3300 297
heli-maija.nevala@sykli.fi

Kiertotaloutta yrittäjyyskasvatukseen ja ammatilliseen koulutukseen -hankkeen toimijat kehittivät opetustaan kiertotalouden ja tulevaisuuden osaamistarpeita ajatellen.

  • Sykli toimi hankkeen vastuullisena kumppanina ja oli päävastuussa Circula®-pelin ideoimisesta ja kehittämisestä. Sykli sisällytti kiertotalouden osaksi ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavaa koulutusta ja opettajien täydennyskoulutuksia.
  • Nuori Yrittäjyys vei kiertotalouden ja yritysvastuun osaksi toisen asteen ohjelmiaan. Oppilaitokset voivat hyödyntää Circulaa® NY 24h -leirillä ja Vuosi Yrittäjänä -ohjelmassa. NY tuotti hankkeessa kiertotaloustestin, jolla nuoret yrittäjät voivat testata yritysideansa vastuullisuutta.
  • Omnia ja Sakky veivät kiertotalouden ja Circula®-pelin osaksi yrittäjyyskasvatuksen ja kestävän kehityksen opetusta, osana yhteisiä tai ammatillisia tutkinnonosia.

Lue lisää Sitrasta» ja kiertotalousopetuksen hankkeista»!

Yrittäjyyskasvatuksen ja yritysvastuun asiantuntijana on ollut lisäksi Green Coal Mining Oy. Visuaalisen suunnittelun on toteuttanut Anne Jokisaari /Ad Express. Selkokieliversion ovat toteuttaneet Riikka Tuohimetsä ja Jenni Saarilahti. Valokuvat Joonas Lumpeinen ja Sonja Rask.